La La Land Records: Tom Tom Club – Mistletunes

In 2007 heeft de Amerikaanse band Tom Tom Club twee kerstnummers opgenomen, die zijn uitgebracht door La La Land Records. Il Est Ne, een bewerking van een traditioneel Frans kerstliedje, is in eerste instantie als kadootje voor de fans als gratis download aangeboden op de website van de band. Door de vele positieve reacties ontstond het idee voor een fysieke release, zodat de fans het kadootje konden doorgeven aan vrienden en familie. Voor de single die het jaar daarop is verschenen heeft Tom Tom Club een eigen kerstnummer opgenomen, Christmas in the Club, wat verwijst naar The Clubhouse Studio waar de band al haar muziek opneemt. In deze studio heeft ook het liveconcert plaatsgevonden wat is uitgebracht op de dubbel cd ‘Live @ the Clubhouse’.

De twee kerstnummers zijn verschenen op gekleurd 7″ vinyl en CD single, waarop ook een verlengde en instrumentale versie van Christmas in the Club zijn opgenomen. Het vinyl is rood met witte spetters.

Zowel de vinyl single als de CD-single zijn verkrijgbaar in de website van Tom Tom Club en via Discogs.

De foto is gemaakt in Frankrijk, in de zomer van 2007. Een memorabel middagje met kerstmutsen en tuinkabouters in de brandende zon. De voor de hoesfoto’s gebruikte tuinkabouter staat sindsdien, gesigneerd en wel, in de huiskamer.

Tom Tom Club - Mistletunes (back 7" vinyl)
Tom Tom Club – Mistletunes (back 7″ vinyl)
Tom Tom Club Mistletunes (CD single)
Tom Tom Club Mistletunes (CD single)
Tom Tom Club - Mistletunes (back Cd single)
Tom Tom Club – Mistletunes (back Cd single)
Tom Tom Club - Mistletunes coloured vinyl
Tom Tom Club – Mistletunes gekleurd vinyl
Tom Tom Club Mistletunes promo
Tom Tom Club Mistletunes promotiefoto
Tom Tom Club - Mistletunes (alternatief ontwerp)
Tom Tom Club – Mistletunes (ongebruikt alternatief ontwerp)
Tom Tom Club - Mistletunes (alternatief ontwerp 2)
Tom Tom Club – Mistletunes (ongebruikt alternatief ontwerp 2)
Tom Tom Club Mistletunes Gnome
Tom Tom Club Mistletunes Gnome