Na al het schrijven over muziek ben ik zelf maar weer eens aan het verbouwen geslagen. Met toestemming van de band, ‘Titi’ van Vive la Fête onder handen genomen met Ableton Live. Tot nu toe heb ik dat pakket alleen maar gebruikt tijdens dj sets, dus dit was een mooie vingeroefening. De originele versie is al prima, dus daar hoefde niet veel aan te veranderen. Maar met een sampeltje van Els Pynoo die ‘Titi’ zingt/zegt is het leuk spelen. Het resultaat leverde in ieder geval de volgende recensie/analyse op van Danny Mommens, het muzikale brein achter Vive la Fête: “goed bezig geweest  , dark en fun after party remix“.

En dat was ook ongeveer de insteek, dus missie geslaagd. Geen tijd gehad om er een fatsoenlijk YouTube clipje bij te maken, dus in plaats daarvan een extreem langzaam bewegende foto op de muziek gezet.

De originele versie van ‘Titi’ staat op het Vive la Fête album Produit de Belgique, wat in 2012 is uitgekomen. Voor mei 2013 staat alweer een nieuw album op stapel. Titel wordt, onder voorbehoud, 2013. Dat is wel zo overzichtelijk.